Draculova žena - Michaela Ella Hajduková

Ing. Igor Miňo
17. Január 2019

Bolo štvrtok poobede a ja som sa balil na autobus. Vedel som, že už mi v predošlej knihe veľa neostávalo ale nemal som už čas vyberať a kúpiť novú, tak že to poriešim v autobuse, veď mobilný internet mám. Po asi 20 minútach som mal dočítanu predošlú knihu a vybral som sa v mobile na Martinus kde som nechcel sa prechádzať kategóriami lebo na mobile to nie je tak pohodlné ako na počítači, tak to bola skvelá príležitosť vyskúšať čo Marinus odporúča, či je to skutočne tak skvelé ako tvrdia. A hneď z prvých troch som si zvolil právu túto, navyše keď to je aj slovenská spisovateľka, tak som bol zvedavý čo to bude :)

Najprv som bol trochu skeptický, lebo témy o upíroch a iných nereálnych "stvoreniach" ma demotivujú, ale príbeh začínal reálne, dokonca v Nitre. Stretli sa dve kamarátky, jedna psychologička, pričom tá druhá prišla s návrhom vycestovať na výlet, ešte s ďalšími dvomi kamarátmy, do Rumunska. Najprv bola proti ale s odstupom času si to premyslela a súhlasila. Začalo teda dobrodružsto, o ktorom sa jej ani nesnívalo. Až došli do Rumunska, postupne navštevovali jednotlivé pamiatky po známom Vladovi III. No a tu začalo to "prenesenie v čase" ale nie skutočné, také ako keby v sne. Ešte že tak, hoci aj toto bolo na moj vkus pritiahnuté za vlasy (príde mi zbytočné míňať čas na to čo nie je možné).

Hlavná hrdinka sa takto vžila do dvoch historických postáv a prežívala ich život. Opis aj napätie je podľa mňa veľmi dobre spracované. Celý čas som bol zvedavý, čo sa stane na ďalšej strane. Dokonca som knihu čítal aj mimo cestovania, lebo som bol zvedavý ako na ďalšiu časť obľubeného seriálu. Osobne ma fascinuje história a aristokracia, tak mi to dobre sadlo. Čo som ale nečakal, boli scény ako je táto, malá ukážka:

Chcem ťa vidieť,“ povedal náhle a akosi prirýchlo. Vyzliekla som si košeľu, ale nestačila som ju ani prevliecť cez hlavu, keď ma zovrel a ústami stisol ružový vztýčený hrot. Prehla som sa v páse a z úst sa mi vydral vzlyk. Spôsoboval mi rozkoš perami i jazykom tak dlho, až mi slastná bolesť začala vystreľovať do lona. Vtedy mi z pier celkom mimovoľne a úplne nekontrolovane uniklo: „Vlad.“ Na okamih ma prudšie zovrel a vzdychol. „Carolina.“ Vedela som, že toto si určite ešte žiadna žena nedovolila, ani v posteli nie. Prekračovala som hranice! Zodvihol ma preniesol na lôžko. Ústami zovrel bradavku, krúžil po nej jazykom a nespustil zo mňa pohľad. „Vlad,“ vzdychla som znovu, lebo som videla, že na to čaká. „Vlad,“ šepkala som a snažila sa tisnúť stehná k sebe a potlačiť horúčavu v lone. Nedovolil mi to a ruku presunul presne tam. Znova som nahlas zastonala. Vyhrnul mi sukňu až k pásu, rýchlo si stiahol spodné nohavice a presunul sa na mňa. Pri pohľade na navretý úd mi srdce vyskočilo až do hrdla, hoci som jeho nahé telo videla už toľkokrát. Teraz však bolo všetko celkom iné. Bola som sama za seba, nie v Iloninom tele. Okamžite do mňa vnikol a ja som sa neubránila hlasnému stonu. Jeden vzdych nestihol odznieť, už sa mi z hrdla dral ďalší. Hrýzla som si peru a nevládala v sebe držať stony. A vtedy som zas nepremyslene a celkom inštinktívne čosi urobila. Zovrela som jeho zadok. Z pier mu unikol ťažký vzdych a o malú chvíľu som mala pocit, že ma rozbije. Prirážal rýchlo a tvrdo, zosilnil môj prebiehajúci orgazmus a so stonmi, ktoré sa snažil tlmiť, dosiahol ten svoj. Keď oba dozneli, zvalil sa na moje telo, namáhavo dýchajúc a opierajúc sa o lakte.

 

Hodnotenie

Dej je skutočne zaujímavý od začiatku až do konca. Možno posledná kapitola bola taka "suchá" ale to celkové hodnotenie na knihu nepokazilo. Odporúčam každému, kto rovnako ako ja ma rád históriu a chce spoznať Vlada Draculu aj z iného pohľadu, a tak trochu "fantasi" alebo ako nazvať to "vžitie sa" do stovky rokov mŕtvej osoby. Takže výber z odporúčani Martinusu nesklamalo. Inak, neskôr som sa dozvedel, že autorka tohto skvelého diela je z Košíc :)